ukenru
v-nbu-rozpovili-yak-banki-pratsyuvatimut-na-triytsyu

В НБУ розповіли, як банки працюватимуть на Трійцю

 • 109245 переглядiв

КИЇВ. 31 травня. УНН. На час воєнного стану в Україні вихідний день не переноситься на наступний після святкового, якщо той припадає на суботу чи неділю. Тому 13 червня, наступний день після Трійці, є робочим днем, зокрема для банківської системи. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу НБУ.

Цитата

"У період дії воєнного стану в Україні вихідний день не переноситься на наступний після святкового, якщо той припадає на суботу чи неділю. Отже, святковий день 12 червня (Трійця), що припадає на неділю, не переноситься. Відповідно, понеділок, 13 червня 2022 року, є робочим днем, зокрема для банківської системи", – ідеться у повідомленні.

Додамо

Міжбанківські перекази через систему електронних платежів (СЕП) здійснюватимуться з 11 до 13 червня включно датою банківського дня – 13 червня.

Незважаючи на війну, СЕП працює у звичайному режимі та без перебоїв, як і в мирний час. Усі банки України під'єднано до системи та мають можливість здійснювати платежі клієнтів майже цілодобово та без вихідних.

Нагадаємо

ПриватБанк запустив в Україні сервіс поповнення банківських карток на касах торговельних точок. Поки послуга доступна в магазинах мережі “Сім23” у західних областях країни.

Українські Національні Новини

Суспільство