ukenru
v-mvs-rozpovili-pro-zakhodi-bezpeki-pid-chas-finalu-ligi-chempioniv-u-kiyevi

В МВС розповіли про заходи безпеки під час фіналу Ліги чемпіонів у Києві

 • 9808 переглядiв

КИЇВ. 23 травня. УНН. Під час проведення футбольного матчу в столиці українські правоохоронці будуть працювати спільно з європейськими спеціалістами з безпеки. Про це в кулуарах парламенту заявив народний депутат України, член колегії МВС Антон Геращенко, передає кореспондент УНН.

"Національна гвардія, СБУ, прикордонники працюють вже два тижні над підвищенням контролю безпеки. Ми працюємо як над тим щоб не допустити зіткнень між уболівальниками, так і над виявленням інших осіб, які б хотіли використати це спортивне свято в диверсійно-терористичних цілях. Сам стадіон буде знаходитись під потрійним кільцем охорони, використовуються сучасні технології, приїжджають європейські спеціалісти з безпеки, які надаватимуть допомогу у перевірці осіб, що йдуть на футбол", - повідомив А.Геращенко.

Крім того, він додав, що буде обмежено в’їзд великогабаритного транспорту в центр Києва, крім того, зміняться маршрути громадського транспорту, також під час проведення матчу будуть зариті деякі станції метро.

"Це робиться, щоб не було умов для скупчення людей", - резюмував А.Геращенко.

Нагадаємо, представники терористичної організації “Ісламська Держава” на своїх Telegram-каналах закликають влаштувати теракти під час фіналу Ліги чемпіонів у Києві.

Українські Національні Новини

Суспільство