ukenru
v-moldovi-dva-politiki-pobilisya-pid-chas-teleshou

У Молдові два політики побилися під час телешоу

 • 14664 переглядiв

КИЇВ. 21 липня. УНН. Колишній радник президента Молдови Серджіу Тофілат і колишній заступник міністра внутрішніх справ Геннадій Косован посварилися через образи в ефірі телешоу. Згодом політики помирилися. Про це пише УНН з посиланням на Ziaristii.

Деталі

Усе почалося з обміну репліками, коли Серджіу Тофілат назвав Геннадія Косована під час телешоу "покидьком". Останній кинув в нього стакан з водою, після чого Тофілат різко встав, двічі вдарив Косована, потім схопив його за шию і збив зі стільця на підлогу.

Шоу було перервано і зйомки більше не продовжилися після бійки.

Геннадій Косован був заступником міністра внутрішніх справ у 2008 році, коли при владі була Комуністична партія. Він виступав "за дружбу" Молдови з Росією і за вступ країн СНД до Митного союзу. Нещодавно той же Косован став виступати за об'єднання Молдови з Румунією.

Серджіу Тофілат був радником Майї Санду з питань енергетики, але подав у відставку і приєднався до Партії змін, віце-президентом якої він є.

"Прошу вибачення за інцидент на телеканалі Jurnal TV. Це була ситуація, коли я не знав, як контролювати свої емоції, і шкодую про те, що сталося. Насильство неприпустиме, суперечки не вирішуються такими інструментами, що б не було б їхньою причиною. Я шкодую про цей інцидент", - написав він у Facebook після побиття.

Українські Національні Новини

Новини Світу