ukenru
v-minoboroni-nazvali-taktichni-plani-rosiyskogo-agresora

В Міноборони назвали тактичні плани російського агресора

 • 125423 переглядiв

КИЇВ. 30 травня. УНН. Тактичними планами російських окупантів є, зокрема, забезпечення стійкості сухопутного коридору між Ростовською областю та тимчасово окупованою територією Криму й блокування морських комунікацій України у північно-західній частині Чорного моря. Про це повідомив речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник під час брифінгу, передає УНН.

Цитата

«Російські окупаційні війська не припиняють ведення наступальних дій у східній операційній зоні з метою встановлення повного контролю над Донецькою та Луганською областями, забезпечення стійкості сухопутного коридору між Ростовською областю та тимчасово окупованою територією АР Крим, а також блокування морських комунікацій України у північно-західній частині Чорного моря. Наразі такими є тактичні плани російського агресора», - розповів Мотузяник.

Деталі

За його словами, для цього російське командування залучило всі сили й здійснює спроби оточити українські війська на Донеччині та Луганщині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі бої досягли максимальної інтенсивності. У Міноборони повідомили, де йдуть найзапекліші

Окрім того, він розповів, що окупанти продовжують обстрілювати прикордонні райони Чернігівської та Сумської областей та завдання ракетних ударів по об’єктах інфраструктури та житлових кварталах населених пунктів по всій території України.

Мотузяник додав, що українські війська проводять оборонну операцію, завдаючи втрат російським окупантам на всіх напрямках, де тривають активні бойові дії.

Доповнення

Заступниця міністра оборони України Анна Маляр повідомляла, що росія планує вийти на кордони Донецької та Луганської областей, оточити угруповання ЗСУ, позбавити Україну виходу до Чорного та Азовського морів.

Українські Національні Новини

Суспільство