v-litnomu-tabori-cherez-neblalist-vikhovatelya-vtonuv-khlopchik

В літньому таборі через недбалість вихователя втонув хлопчик

 • 318487 переглядiв

КИЇВ. 4 серпня. УНН. Через недбалість вихователя в літньому таборі в селі Обухівського району, втонув 10-річний хлопчик. Сама установа жодних дозвольних документів на свою діяльність в поліцію не надала. Повідомив голова Національної поліції в Київській області генерал Андрій Нєбитов, передає УНН.

Деталі

"Батьки знайшли перше ліпше оголошення про дитячий табір, на вулиці передали сина «вихователю», а вчора приїхали в морг забрати тіло свого 10-річного Івана", - повідомив генерал.

Так закінчилось купання дітей в селі Ходосівка на території престижного комплексу відпочинку. Як виявилось, саме сюди тренер привів купатись 8 хлопчиків. В результаті, з води вийшло тільки 7 дітей, труп ще однієї дитини витягнули з дна водолази, повідомив Нєбитов.

За словами очільника Національної поліції в Київській області, тренер, який відповідав за життя вихованців нині затриманий.

"За залишення в небезпеці, що мало смертельні наслідки для дитини, 36-річному «вихователю» загрожує до 8 років позбавлення волі", - проінформував він.

"Шокує те, що літній табір і досі не надав правоохоронцям жодного документа щодо своєї діяльності. І ця сумнівна установа, і самі батьки порушили всі правила безпеки та поки не трапилась біда, чхати хотіли на ризик для життя дитини", - додав Нєбитов.

Доповнення

Рятувальники б'ють на сполох через сумні рекорди смертності на воді. Станом на 24 липня загинуло 582 людини, серед яких 50 - діти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через сильну течію у річці на Харківщині потонула дівчина

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі