v-krimu-cherez-veliku-kilkist-poranenikh-viyskovikh-okupanti-obmezhuyut-dostup-do-likiv-tsivilnomu-naselennyu-tsentr-natssprotivu

В Криму через велику кількість поранених військових окупанти обмежують доступ до ліків цивільному населенню – Центр нацспротиву

 • 131573 переглядiв

КИЇВ. 11 листопада. УНН. В тимчасово окупованому Криму зростає дефіцит ліків і до них все складніше отримати доступ цивільному населенню. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передає УНН.

Цитата

«Окупаційні адміністрації за вказівкою з кремля обмежують доступ цивільного населення до медикаментів. Усі запаси медичних препаратів, які можуть бути використані при наданні первинної медичної допомоги резервуються для окупаційних військ», - йдеться у повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що через постійний наплив поранених окупантів у цивільних лікарнях немає вільних місць. При цьому російські війська не розгортають додаткових шпиталів, а використовують наявну цивільну інфраструктуру.

Центр національного спротиву закликає громадян на ТОТ повідомляти про такі зловживання російських окупаційних військ, які обмежують доступ цивільних громадян до медичних послуг. Дані можна надіслати через бот за адресою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біля Джанкою російський військовий намагався вбити стару жінку, його затримали — партизанський рух “АТЕШ”

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Прикордонники підняли прапор в "сірій зоні" на Харківщині

     • 271967 переглядiв

    Впродовж доби відбулось 71 бойове зіткнення - Генштаб

     • 98282 переглядiв

    В окупованому Мелітополі пролунав вибух - Федоров

     • 136338 переглядiв