v-krasnodarskomu-kraiu-rf-vnochi-drony-vluchyly-v-elektropidstantsiiu-roszmi

В краснодарському краю рф вночі дрони влучили в електропідстанцію - росЗМІ

 • 13714 переглядiв

Вночі 2 БПЛА влучили в електропідстанцію 'Кубанська' в тихорецьку, краснодарський край рф. Виникла пожежа, пошкоджено обладнання. Підстанція забезпечує електрикою 2,5 млн жителів та промислові об'єкти регіону.

2 БПЛА в ніч із 1 на 2 серпня влучили в електропідстанцію "Кубанська" в тихорецьку краснодарського краю рф, пише Astra, передає УНН.

Деталі

Як пише Astra із посиланням джерела в екстрених службах регіону, 2 безпілотники влучили по підстанції 500 кВ "Кубанська" в тихорецьку.

 Унаслідок атаки виникла пожежа, пошкоджено повітряні вимикачі. Постраждалих нібито немає.

Жителі тихорецька також у регіональному чаті повідомляли, що чули вночі 2 "хлопки". Місцева влада про атаку на тихорецьк не повідомляла

Astra пише, що підстанцію 500 кВ "Кубанська" побудовано 2010 року. Вона забезпечує електропостачанням 2,5 млн жителів центральних і південно-західних районів краснодарського краю, а також промислові підприємства таманського півострова, "Абінський електрометалургійний завод", торговельні та пасажирські порти на чорноморському узбережжі, нафтотранспортні об'єкти Каспійського Трубопровідного Консорціуму.

Доповнення

Тим часом в міноборони рф заявили, що російськими засобами ППО вночі нібито було знищено два дрони над територією курської області та чотири БПЛА перехоплено над територією краснодарського краю.

Вибухи в Севастополі: міг бути уражений судноремонтний завод, влада заявляє про падіння частини ракети на житловий будинок02.08.24, 09:03

Тетяна Краєвська

Новини Світу

Популярні

Новини по темі

USAID закупило 18 автотрансформаторів для України - посол США

 • 20024 переглядiв

Херсон через нічні удари рф відчув перебої зі світлом

 • 23807 переглядiв