ukenru
v-kiyivskiy-oblasti-ukrayinski-viyskovi-distali-na-sushu-boyoviy-vertolit-rosiyan

Виловили "крокодила": з Київського водосховища дістали бойовий вертоліт росіян

 • 190527 переглядiв

КИЇВ. 5 травня. УНН. У Київській області прикордонники Житомирського загону разом із військовими ЗСУ дістали на сушу "крокодила". Саме так окупанти називають один зі своїх бойових вертольотів. Про це повідомляє пресслужба ДПСУ, інформує УНН.

Цитата

"Прикордонники продовжують очищати Україну від рашистського сміття – як біологічного походження, так і металобрухту. На Київщині охоронці кордону спільно із побратимами зі Збройних Сил України, виловили «крокодила». Так рашисти називають один зі своїх бойових вертольотів, який українські захисники вміло трансформували у підводний човен та відправили туди ж, куди вже дістався російський воєнний корабель", - йдеться у повідомленні. 

Деталі 

Так, днями прикордонники застосували катер морської охорони для буксирування затонулого гвинтокрила, який був на буях підважений з дна Київського водосховища підрозділом ЗСУ. Згодом цей доказ воєнних злочинів росії в Україні підняли на сушу.

Доповнення 

Державна прикордонна служба України повідомила, що окупанти обстріляли прикордонні території районів Чернігівської та Сумської області.

Прикордонники Чернігівського загону зафіксували 15 пострілів з автоматичного гранатомета в районі українського пункту пропуску "Сеньківка".

Українські Національні Новини

Суспільство