ukenru
v-kiyevi-ne-pidvischuvatimut-tarifiv-na-opalennya-protyagom-opalyuvalnogo-sezonu

В Києві не підвищуватимуть тарифів на опалення протягом опалювального сезону

 • 13520 переглядiв

КИЇВ. 25 жовтня. УНН. Протягом опалювального сезону "Київтеплоенерго" не підвищуватиме тарифи на опалення та гарячу воду. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу КМДА.

"Протягом поточного опалювального сезону кияни розраховуватимуться за опалення та гарячу воду за звичними тарифами. Комунальне підприємство "Київтеплоенерго" не підвищуватиме зазначені тарифи. Крім того, міська влада розширюватиме програми енергоефективності для житлових будинків, що дозволять зменшити вартість цих послуг", - повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Повідомляється, що стримувати вартість планують за рахунок підвищення енергоефективності, як на рівні окремих житлових будинків, так і на рівні всього теплоенергетичного комплексу міста.

"Наприклад, лише шляхом організаційних заходів ми за півроку зменшили тепловтрати на мережах на 2%. Безперечно, цей показник значно зросте після завершення ремонтної кампанії. Адже з травня ми вже замінили 100 км мереж. У роботі ще 30 км. Це, безумовно, позитивно позначиться на економіці теплопостачальної компанії "Київтеплоенерго", – сказав Петро Пантелеєв.

Нагадаємо, на багатоповерхівки в Україні видали 700 млн грн "теплих кредитів".

Українські Національні Новини

Київ