ukenru
v-kiyevi-1-listopada-vidkriyut-dilyanku-okruzhnoyi-dorogi

В Києві 1 листопада відкриють ділянку окружної дороги

 • 60347 переглядiв

КИЇВ. 30 жовтня. УНН. У Києві 1 листопада відкриють рух ділянкою великої окружної дороги. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу КМДА.

"1 листопада відкриють рух новою ділянкою великої окружної дороги – від проспекту Рокоссовського до вулиці Сім’ї Кульженків", - розповів мер Києва Віталій Кличко.

Повідомляється, що на ділянці вже поклали асфальт, встановили бордюри, облаштували дощову каналізацію, а також встановили сучасне LED-освітлення. Для пішоходів облаштували підземні переходи.

Зазначається, що після завершення будівництва на окружній дорозі, планують перейти до будівництва мосту над залізничною колією та вулицею Богатирською. Наразі на вулиці Богатирській вже спорудили основну конструкцію мосту над дорогою.

"Після завершення всього обсягу робіт буде створений ще один шлях для об’їзду столиці і ми значно розвантажимо місто від транзитного транспорту, що сьогодні прямує через Київ центральними вулицями", – додав Віталій Кличко.

Нагадаємо, на будівництво ділянки від пр.Маршала Рокоссовського до вул.Богатирської довжиною 1,8 км виділили 410 мільйонів гривень. Проект будівництва цієї дороги був заморожений з 2000 року, його відновили у грудні 2016 року. Готовий проект планували здати в кінці 2018 року.

Нагадаємо, в 2018 році з великою окружною дорогою навколо Києва були готові допомогти в уряді.

Українські Національні Новини

Київ