ukenru
v-izyumi-svitlo-zyavitsya-cherez-dva-tizhni-na-vidnovlennya-gazu-potribno-znachno-bilshe-chasu

В Ізюмі світло з'явиться через два тижні, на відновлення газу потрібно значно більше часу

 • 166671 переглядiв

КИЇВ. 18 вересня. УНН. В Ізюмі на Харківщині світло з'явиться максимум через два тижні, на відновлення газопостачання, особливо в багатоповерхівках, потрібно значно більше часу. Про це повідомив міський голова Ізюму Валерій Марченко в ефірі українського телемарафону, передає УНН.

Цитата

«Я думаю, що світло в місті з'явиться максимум через два тижні, зараз ведуться роботи по газофікації міста, тому що газу в місті немає. Але це будуть в основному приватні будинки. З багатоповерхівками по газофікації проблема, тому що всі системи там розбити, тому за короткий час їх відновити буде неможливо», - розповів Марченко.

Деталі

За його словами, головне завдання на деокупованих територіях наразі – це ремонт об'єктів критичної інфраструктури, відновлення мобільного зв'язку, електро-, газопостачання, водопостачання.

Доповнення

В Ізюмі знайшли місце масового поховання цивільних та воїнів ЗСУ, мінімум 440 тіл.

Заступник Міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко повідомляв, що місто Ізюм у Харківській області знищено приблизно на 80%, а за кількістю могил можна попередньо оцінити, що загиблих мирних жителів буде вдвічі більше, ніж у Бучі під Києвом.

17 вересня повідомлялося, що експерти Нацполіції в Харківській області ексгумували 59 тіл в Ізюмі.

Українські Національні Новини

Суспільство