ukenru
v-italiyi-cherez-vidmovu-v-intimi-80-richniy-cholovik-vbiv-svoyu-druzhinu-ukrayinku

В Італії через відмову в інтимі 80-річний чоловік вбив свою дружину-українку

 • 29532 переглядiв

КИЇВ. 28 грудня. УНН. В Італії, у провінції Пезаро та Урбіно 80-річний чоловік зарізав свою 61-річну дружину-українку. Він зізнався, що чотири рази вдарив ножем дружину через відмову в інтимі. Про це повідомляє УНН з посиланням на GDS.

Деталі

Чоловік вбив дружину нібито після того, як вона відмовилася від статевого акту. Трагедія сталася в ніч з 25 на 26 грудня.

Зазначається, що зловмисник схопив ніж та вдарив жінку у груди щонайменше чотири рази, один з ударів влучив їй у серце, внаслідок чого 61-річна Наталя Киричок померла.

Після вбивства чоловік провів ніч вдома поряд із закривавленим тілом своєї дружини. Вранці він прогулявся з їхнім собакою, пообідав та випив вина. Згодом він намагався розповісти кільком знайомим про те, що сталося, але йому не повірили.

Зрештою, чоловік зателефонував до ресторану, де Киричок працювала кухарем та сказав власнику, що його дружина не прийде працювати сьогодні, бо він вбив її. Коли до будинку приїхали правоохоронці, чоловік у всьому зізнався.

Нагадаємо

В італійському місті Торре-Аннунціата місцевий житель з незрозумілих причин застрелив доглядальницю своєї сестри — 67-річну громадянку України.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП