ukenru
v-italiyi-areshtuvali-100-uchasnikiv-mizhnarodnogo-mafioznogo-sindikatu

В Італії арештували 100 учасників міжнародного мафіозного синдикату

 • 16762 переглядiв

КИЇВ. 16 листопада. УНН. Італійська поліція у вівторок заарештувала понад 100 осіб підозрюваних у зв'язку із мафією у трьох регіонах: Калабрії, Тоскані та Ломбардії. Про це інформує УНН з посиланням на агенство ANSA.

Деталі

Поліція арештувала членів клану Моле, однієї з найстаріших і найвпливовіших сімей найбагатшої і наймогутнішої мафії Італії. Арешти були здійснені на підставі ордерів прокуратури Мілана, Флоренції та Реджо-ді-Калабрія.

Заарештованим було пред'явлено звинувачення в об'єднанні мафії, здирстві, незаконному зберіганні зброї, незаконному обігу наркотиків, виробництві та продажу наркотиків, лихварстві, шахрайському банкрутстві, податковому шахрайстві та корупції.

Серед тих, хто перебуває під слідством у рамках розслідування в Ломбардії, є колишній мер Ломаццо та колишній міський радник за підозрою у допомозі клану Моле.

Доповнення

Європейське правоохоронне агентство Європол визначило клан Моле, як один з "найнебезпечніших" організованих злочинних угруповань на глобальному рівні через її "величезну фінансову силу" та "величезну корупційну силу" з присутністю в Німеччині та Іспанії.

За останні кілька років по всій північній Італії, було заарештовано низку підприємств, пов'язаних з кланом, а стосовно регіонального радника Ломбардії було проведено розслідування за купівлю голосів виборців.

На початку цього місяця цей суд виніс перші вироки калабрійським мафіозі та їхнім клієнтам.

Українські Національні Новини

Новини Світу