ukenru
v-indiyi-zatrimali-14-osib-za-pidozroyu-v-zgvaltuvanni-i-spalenni-divchinki-pidlitka

В Індії затримали 14 осіб за підозрою в згвалтуванні і спаленні дівчинки-підлітка

 • 11201 переглядiв

КИЇВ. 5 травня. УНН. В Індії поліція затримала 14 осіб, підозрюваних у викраденні, зґвалтуванні і спаленні живцем дівчинки-підлітка. Про це повідомляє УНН з посиланням на The Associated Press.

Повідомляється, що один з обвинувачених викрав дівчину з села Чадра, коли вона була присутня на весільній церемонії. Дівчину зґвалтували кілька чоловіків і після цього дозволили повернутися додому.

Як покарання керівники сільських рад на наступний день наклали на обвинувачених штраф в розмірі 50 000 рупій (770 доларів). Підозрювані побили членів сім'ї дівчинки за те, що вони скаржилися на них, а після почекали, поки дівчинка буде вдома одна, і спалили її живцем.

Нагадаємо, уряд Індії прийме постанову, яка вносить зміни в законодавство про захист дітей від сексуальних правопорушень. Тепер за згвалтування дітей у віці до 12 років будуть засуджувати до смертної кари.

Крім того, документом затверджено збільшення мінімальних термінів за зґвалтування жінок і дівчаток-підлітків. Мінімальний термін за згвалтування жінки складе тепер 10 років замість семи, за згвалтування дівчаток до 16 років - від 20 років до довічного терміну замість 10 років. За групове згвалтування дівчаток до 16 років передбачено довічне ув'язнення.

Такі поправки в законодавство були внесені після резонансної справи про викрадення і зґвалтування 8-річної дівчинки в індійському Катхуа в січні цього року. У скоєнні злочину звинувачують вісім чоловік, у тому числі двох поліцейських. За версією слідства, вони викрали дівчинку з кочового мусульманського племені, давши їй сильні наркотики. До того, як жертву вбили, її тримали в одному з індуїстських храмів міста.

Українські Національні Новини

Новини Світу