ukenru
v-indiyi-perekinuvsya-avtobus-z-palomnikami-zaginuli-43-lyudini

В Індії перекинувся автобус з паломниками: загинули 43 людини

 • 11877 переглядiв

КИЇВ. 11 вересня. УНН. В індійському штаті Телангана у вівторок з’їхав з дороги і перекинувся автобус, що перевозив щонайменше 55 паломників з індуїстського храму у південній частині Індії. Внаслідок аварії загинули щонайменше 43 людини, ще кілька осіб отримали поранення, передає УНН з посиланням на Al Jazeera.

Так, повідомляється, що водій втратив контроль над транспортним засобом, коли спробував уникнути зіткнення з іншим автобусом на переповненій дорозі, що веде від популярного храму, повідомив представник місцевої влади.

Причини аварії все ще з'ясовують, пише видання.

Індійський телеканал NDTV з посиланням на слова свідків повідомляв, що водій перевищив швидкість та втратив контроль над транспортним засобом.

ДТП на індійських дорогах забирають життя більше 150 тисяч людей щороку, при цьому причиною більшості аварій називають погані дороги, погане обслуговування транспортних засобів та невміле керування.

Як повідомляв УНН, щонайменше три людини загинули і більше 37 отримали поранення, коли приватний пасажирський автобус перекинувся на сході Індії.

Українські Національні Новини

Новини Світу