ukenru
v-energodari-rashisti-rozstrilyali-pratsivnika-zaporizkoyi-aes-cholovk-znakhoditsya-v-likarni

В Енергодарі рашисти розстріляли працівника Запорізької АЕС: чоловік знаходиться в лікарні

 • 112908 переглядiв

КИЇВ. 23 травня. УНН. Сьогодні, 23 травня, російські загарбники увірвались до помешкання співробітника енерго-ремонтного підрозділу Запорізької АЕС Сергія Швеця. Його розстріляли з автоматичної зброї. Про це повідомляє УНН з посиланням на Енергоатом.

Цитата

"З численними кульовими пораненнями Сергій ушпиталений до міської лікарні Енергодара. Лікарі борються за його життя. Ані пояснити, ані виправдати таку нелюдську жорстокість неможливо. Потвори, які вчиняють злочини проти мирних людей, працівників ЗАЕС, повинні бути притягнуті до відповідальності", - йдеться в повідомленні.

Тим часом окупанти на своїх ТГ-каналах відзвітували, що такими діями ліквідували "терориста", винного у замаху на вбивство колаборанта та самозваного “мера” Андрія Шевчика.

Нагадаємо 

Самопроголошений голова "народної адміністрації" Енергодара Андрій Шевчик поранений внаслідок вибуху, що стався в під’їзді будинку, де проживає його матір.

Рашистські окупанти в цивільному одязі з георгіївськими стрічками викрали у Новій Каховці молоду дівчину – тренера з футболу.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП