ukenru
v-deyakikh-regionakh-ukrayini-dozvolili-provoditi-sportivni-zmagannya

В Україні дозволили проводити спортивні змагання: які умови

 • 159980 переглядiв

КИЇВ. 31 травня. УНН. Міністерство молоді та спорту дозволило проводити всеукраїнські спортивні змагання в окремих регіонах України і без присутності глядачів. Текст наказу у Facebook опублікував олімпійський чемпіон та перший заступник голови комітету з питань молоді і спорту Жан Беленюк, інформує УНН.

Цитата

"Дозволено організацію проведення в окремих місцевостях України всеукраїнських спортивних змагань без присутності глядачів. Про це зазначається у наказі Міністерства молоді та спорту України №1587 від 28 травня 2022 року", – ідеться у повідомленні.

Деталі

Згідно з документом, змагання відновили для якісної підготовки спортсменів національних збірних команд України з видів спорту до участі у головних міжнародних спортивних змаганнях.

Під час проведенення змагань мають дотримуватися умов безпеки, передбачених законодавством про воєнний стан.

Також дозволили проводити навчально-тренувальні збори національних збірних команд України серед спортсменів різних вікових груп, зокрема спортсменів з видів спорту осіб з інвалідністю, без залучення спортсменів віком до 16 років, які до місця проведення заходу згідно з вимогами законодавства потребують супроводження дорослими.

Нагадаємо

Станом на 28 травня понад 50 спортсменів загинули внаслідок повномасштабного вторгнення рф в Україну.

Українські Національні Новини

Суспільство