v-cherkasakh-cholovik-z-nozhem-napav-na-shkoliara-ta-pohrabuvav-yoho

В Черкасах чоловік з ножем напав на школяра та пограбував його

 • 31420 переглядiв

У Черкасах чоловік погрожував ножем підлітку. 21-річний підозрюваний перебуває під вартою, йому загрожує до 15 років позбавлення волі за розбійний напад у воєнний час.

У Черкасах чоловік, погрожуючи ножем, вимагав у підлітка гроші й забрав смартгодинник. Правоохоронці встановили чоловіка, якого підозрюють у розбійному нападі. Наразі він під вартою, повідомляє УНН із посиланням на ГУ НП у Черкаській області.

Деталі

Подія сталася 16 грудня у Черкасах. До поліції звернулася місцева мешканка і повідомила, що близько 18:00 години на вулиці Героїв Майдану невідомий чоловік з ножем напав на її 16-річного сина. Він вимагав у підлітка кошти, а почувши, що грошей нема — відібрав смартгодинник та втік.

Після встановлення його особи 21-річного черкащанина затримали. 

Наразі, за процесуального керівництва прокуратури, чоловіку повідомлено про підозру за вчинення злочину передбаченого ч. 4 ст. 187 КК України. 

За скоєння розбою в умовах воєнного часу затриманому загрожує посилена відповідальність – до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна. У суді підозрюваному обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави у сумі 260 тисяч гривень. Досудове розслідування триває.

У Новій Одесі жінка намагалася відрізати голову живому собаці: пса врятували, живодеркою опікується поліція20.12.23, 19:17

Тетяна Краєвська

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    В окупованому Токмаку лунають вибухи - Федоров

     • 38573 переглядiв

    В окупованій Керчі повідомляють про потужні вибухи

     • 29700 переглядiв