v-avariinyi-remont-vyvely-piat-enerhoblokiv-tes-ukrenerho

В аварійний ремонт вивели п'ять енергоблоків ТЕС - Укренерго

 • 12015 переглядiв

За добу енергетики аварійно вивели у ремонт п’ять блоків ТЕС у різних регіонах, але підстав для запровадження графіків відключень немає.

За добу енергетики аварійно вивели у ремонт п’ять блоків ТЕС у різних регіонах, але  підстав для запровадження графіків відключень немає — виробленої електроенергії достатньо для покриття споживання. Про це заявили в "Укренерго", передає УНН.

 За добу у аварійний ремонт виведено 5 блоків ТЕС у різних регіонах. Виробленої електроенергії достатньо для покриття споживання, не має підстав для запровадження графіків відключень

— відзвітували у відомстві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До зими готові: енергосистема України отримала три рівні захисту

Споживання 

Вчора, 20 листопада, середньодобова температура була на 3,2°C нижче, ніж у попередній робочий день –  п’ятницю 17 листопада (-0,3°C проти 2,9°C). Вечірній максимум споживання електроенергії 20 листопада був на 6,9% вищим, ніж 17 листопада.

Знеструмлення 

Через негоду  залишаються знеструмленими 6 населених пунктів в Дніпропетровській, Донецькій та  Полтавській областях. Ремонтні бригади обленерго працюють над відновленням енергоживленням споживачів. 

Водночас через бойові дії та з інших причин  без світла залишається 423  населені пункти. Через обстріли є нові пошкодження в мережах обленерго в Донецькій, Харківській, Херсонській областях.

Також з технологічних причин є знеструмлені споживачі у Запорізькій та Сумській областях.

Експорт/імпорт

Експорт сьогодні  здійснюється  вночі (період добового мінімуму споживання) до Словаччини та  Румунії, загальним обсягом 900 МВт·год.  

Сьогодні імпорт електроенергії здійснюється у вечірні години зі Словаччини, Румунії, Молдови Загальний обсяг 860 МВт·год, з максимальною потужністю в окремі години до 414 МВт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Британська розвідка: росія могла накопичити ракети для зимових обстрілів української енергетики

Нагадаємо 

Міністр енергетики Герман Галущенко заявив, що на посилення російських обстрілів української енергосистеми цієї зими Україна може відповісти атаками на нафтогазову галузь РФ, у тому числі на родовища нафти.

Володимир Омельченко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    В аварійний ремонт вивели п'ять енергоблоків ТЕС - Укренерго

     • 12015 переглядiв

    Рада підтримала збільшення штату НАБУ. Це вимога Єврокомісії

     • 6861 переглядiв

    У двох нардепів обшуки - Гончаренко

     • 6051 переглядiв