ukenru
v-armyansku-znyali-vvedeniy-cherez-vikidi-u-krimu-rezhim-ns

В Армянську зняли введений через викиди у Криму режим НС

 • 12369 переглядiв

КИЇВ. 22 вересня. УНН. Режим НС, введений у місті Армянську на півночі окупованого Криму, знято. Про це повідомив призначений Кремлем глава Криму Сергій Аксьонов, передає УНН з посиланням на ТАСС.

"Знято режим НС, сьогодні все нормально, з підвищенням температур невеликий фон (шкідливих речовин у повітрі - ред.) є, але з неділі очікується похолодання, і впевнені, що все це буде у нормі. Сьогодні ніяких підстав для НС немає. Усі заходи, пов'язані з очищенням водою поверхонь тротуарів, доріг у місті Армянську, заходи, пов'язані з завезенням вапняних розчинів на кислотонакопичувач (заводу "Кримський титан" - ред.), тривають", - сказав Аксьонов.

Нагадаємо, в Армянську в окупованому Криму раніше ввели режим НС після викидів шкідливих речовин на заводі "Кримський титан".

Раніше голова Херсонської ОДА Андрій Гордєєв заявив, що на заводі "Титанові інвестиції", розташованому в окупованому Криму, сталася техногенна аварія.

Прокуратура АР Крим порушила кримінальне провадження за фактом забруднення отруйними речовинами повітря над північною частиною півострова.

Українські Національні Новини

Політика