v-2024-sap-vydilyt-blyzko-2-mln-yevro-na-lokalizatsiiu-svoikh-produktiv-v-ukraini-mintsyfry

SAP виділить близько 2 млн євро на локалізацію своїх продуктів в Україні - Мінцифри

 • 49820 переглядiв

У наступному році компанія SAP планує інвестувати майже 2 млн євро в локалізацію своїх продуктів в Україні. Зокрема, нещодавно запустили рішення SAP ERP для середнього бізнесу GROW with SAP. Українські компанії зможуть безоплатно отримувати підтримку програмного забезпечення та хмарних сервісів від SAP до кінця першого кварталу 2024 року. Зы даними Мінцифри загальна сума допомоги за 2023–2024 становитиме понад 65 мільйонів євро.

Один із провідних світових виробників програмного забезпечення для управління бізнес-процесами SAP інвестуватиме майже 2 млн євро в 2024 році для локалізації своїх продуктів в Україні. Про це повідомило міністерство цифрової трансформації України, пише УНН.

Деталі

У наступному році SAP планує інвестувати в локалізацію своїх продуктів в Україні. Зокрема, нещодавно запустили рішення SAP ERP для середнього бізнесу GROW with SAP.

Також повідомляється, що українські компанії зможуть безоплатно отримувати підтримку програмного забезпечення та хмарних сервісів від SAP до кінця першого кварталу 2024 року.

Загальна сума допомоги за 2023–2024 становитиме понад 65 мільйонів євро. Це дасть змогу посилити цифрову стійкість установ, пришвидшити цифровізацію процесів та збільшити ефективність їхньої роботи.

Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров в своєму Тelegram пояснив чому для України підтримка SAP важлива.

 Із цього року в Міноборони запровадили систему від SAP, яка допомагає управляти частиною ресурсів. Система пришвидшила опрацювання заявок від бригад на постачання речей. Продукти SAP в оборонному секторі використовують 44 країни, зокрема 28 з 31 країн-членів НАТО працюють у цій системі.

- написав міністр.

Також Федоров зауважив, що продукти SAP допомагають ще й у сфері медичних закупівель. Тепер є змога швидко знаходити та залучати постачальників, які можуть доставити критично необхідні товари та закуповувати деякі позиції за нижчими цінами. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Мінцифрі розповіли про амбітні плани з виробництва мікросхем та розвитку технологій із ШІ

Ганна Оніщенко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    В Україні оголосили в розшук російського "патріарха" кирила

     • 32709 переглядiв