uzhe-chotiri-koloni-vagnerivtsiv-pribuli-do-bilorusi-monitoring

Уже чотири колони "вагнерівців" прибули до білорусі - моніторинг

 • 263591 переглядiв

КИЇВ. 18 липня. УНН. Четверта колона пвк "вагнер" прибула до білорусі, повідомила у вівторок моніторингова група "Беларускі Гаюн", пише УНН.

Цитата

"4-а колона пвк «вагнер» прибула до білорусі: понад 80 машин", - ідеться у повідомленні моніторингової групи у Telegram.

Деталі

Як повідомляється, "прямо зараз у напрямку осиповичів та табору в селі ціль трасою М5 від бобруйска рухається ще одна велика колона найманців пвк «вагнер»".

"У складі колони як мінімум 80 машин різних модифікацій: 18 фур, понад 20 пікапів УАЗ, вантажівки-фургони, "буханки" близько 20 одиниць, а також автобуси ПАЗ, мікроавтобуси і кілька тентованих Уралів і КамАЗів. Техніка рухається із номерами "лнр/днр". Відомо, що колона розтягнулася трасою на +- 5 км. і зараз уже під'їжджає до з'їзду на село ціль, де знаходиться наметовий табір для найманців пвк «вагнер». За нашими даними, це вже 4-а колона найманців пригожина, яка прибула до білорусі", - вказали у групі "Беларускі Гаюн".

Доповнення

Раніше моніторинг засвідчив, що вже щонайменше 3 колони з "вагнерівцями" прибули до білорусі з 11 липня.

Власник пвк "вагнер" євгеній пригожин погодився виїхати з росії, у результаті угоди, що розпочату через заколот кримінальну справу щодо нього закриють, а сам він "піде в білорусь". Про угоду оголосили після переговорів пригожина і білоруського правителя олександра лукашенка. Сам пригожин після дня "походу на москву" відмовився від таких планів, заявивши, що "розгортає колони".

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    SPORT CITY розвиває мережу магазинів попри війну

     • 887020 переглядiв

    У Мелітополі та Михайлівці пролунали потужні вибухи

     • 218772 переглядiв