usi-sluzhby-ta-tekhnika-zalucheni-do-borotby-z-nehodoiu-kiper-pro-sytuatsiiu-v-odeskii-oblasti

Усі служби та техніка залучені до боротьби з негодою: Кіпер про ситуацію в Одеській області

 • 25644 переглядiв

Сніговий циклон обрушився на Одеську область. Наразі тривають зусилля з ліквідації наслідків та відновлення електропостачання в постраждалих районах.

Сьогодні, 26 листопада, Одещину засипало снігом. Зранку сніговий циклон накрив південь регіону, а ближче до обіду добрався до півночі. Як влада Одещини бореться з негодою в ефірі марафону "Єдині новини" розповів очільник Одеської ОВА Олег Кіпер, передає УНН.

Деталі

Кіпер констатував, що ситуація в регіоні непроста. Зокрема, закритий рух трасою, яка йде в бік Ізмаїлу та Рені.

Траса перекрита для всіх видів транспорту. Бо місцями видимість взагалі відсутня. Навіть для водіїв техніки, яка розчищає сніг. Тому, користуючись нагодою, прошу людей не виїжджати сьогодні нікуди, якщо на це немає нагальної потреби.

- повідомив Кіпер.

Після обіду сніговий циклон добрався до північної частини Одещини, продовжив Кіпер. Частково обмежено рух Київської траси для вантажного транспорту.

У свою чергу легкові автомобілі можуть їздити – їх рух був запущений завдяки нашим автомобільним службамВантажний транспорт поки що зупиняємо, щоб не створювати проблем.

- інформує він.

Через негоду є проблеми з електропостачанням у Ізмаїльському та Болградському районах, каже Кіпер. Однак ДТЕК та інші служби оперативно працюють над тим, аби повернути світло в домівки людей, додав він.

Кіпер також розповів, що на щастя постраждалих через негоду на Одещині немає. Однак є майбутні мами, що застали негоду дорогою в пологовий будинок.

Зараз координуємо роботу екстренної медичної служби, аби вони терміново забрали таких, надали всі необхідні медичні послуги, аби все було добре

- уточнив він.

Лілія Подоляк

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Єменські пірати захопили танкер, пов'язаний з Ізраїлем

     • 42401 переглядiв