ukenru
usi-mizhnarodni-partneri-ukrayini-pidtrimali-natsionalizatsiyu-privatbanku-o-danilyuk

Усі міжнародні партнери України підтримали націоналізацію ПриватБанку - О.Данилюк

 • 9122 переглядiв

КИЇВ. 19 грудня. УНН. Міжнародні партнери України підтримали націоналізацію ПриватБанку, зокрема, і МВФ та ЄБРР, при цьому це рішення є важливим у рамках співпраці з МВФ та наблизить до отримання траншу. Про це під час брифінгу щодо націоналізації ПриватБанку повідомив міністр фінансів України Олександр Данилюк, передає кореспондент УНН.

"Важливо відмітити, що всі міжнародні партнери підтримують наше рішення, включаючи МВФ, ЄБРР, а також уряди США, Великої Британії та інші. Більш того, це рішення є важливим в рамках співпраці з МВФ. Після наступного кроку – прийняття бюджету, ми виконали два важливих етапи співпраці з МВФ і це також наблизить нас до отримання наступного траншу", - сказав він.

Нагадаємо, 18 грудня Кабінет міністрів України на засіданні розглянув питання забезпечення стабільності у фінансовій системі країни. Беручи до уваги результати засідання Ради національної безпеки та оборони України, уряд підтримав пропозицію Національного банку та Ради фінансової стабільності про перехід ПАТ “ПриватБанк” у стовідсоткову державну власність.

Як повідомляв УНН, починаючи із 19 грудня, у ПриватБанку вводиться тимчасова адміністрація.

Українські Національні Новини

Політика