usi-mali-nadiyu-scho-vin-zhiviy-kiper-rozpoviv-pro-khloptsya-yakiy-zaginuv-vnaslidok-sogodnishnogo-obstrilu-odesi

Усі мали надію, що він живий: Кіпер розповів про хлопця, який загинув внаслідок сьогоднішнього обстрілу Одеси

 • 881659 переглядiв

КИЇВ. 20 липня. УНН. Ворожий ракетний удар по Одесі забрав життя молодого чоловіка. Як розповів у коментарі УНН начальник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер, загиблому був лише 21 рік.

Цитата

«Загиблому хлопцю був всього 21 рік. Він по черзі з батьком працював охоронцем добу через добу в цивільному підприємстві, яке жодного відношення не мало ані до військової, ані до портової інфраструктури», - розповів Кіпер.

Він додав, що всі сподівалися на те, що чоловік живий, адже він спускався в укриття.

«На записах камер було видно, як хлопець після оголошення спускався у підвал… Усі мали надію, що він живий, проте близько 11:00 тіло хлопця знайшли під завалами. Щирі співчуття родині загиблого», - сказав Кіпер.

Нагадаємо

У результаті нічного удару по Одесі також 8 людей зазнали поранення. У постраждалих - осколкові поранення та отруєння продуктами горіння.

Для удару росіяни застосували ракети різного базування, долучався до атаки підводний човен, який ніс чергування в Чорному морі, і стратегічна авіація, випустивши ракети типу Х-22, застосовувались берегові ракетні комплекси типу "Онікс" та "Іскандер".

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі