usi-krylati-rakety-pid-chas-ataky-rf-na-kyiv-znyshcheno-shche-na-pidloti-kmva

Усі крилаті ракети під час атаки рф на Київ знищено ще на підльоті - КМВА

 • 45898 переглядiв

Після 79-денної перерви російські війська запустили крилаті ракети в бік Києва; всі вони були знищені, без повідомлень про жертви чи пошкодження. Повітряна тривога тривала майже 2 години.

Російські війська поновили удари крилатими ракетами після 79 днів паузи, усі ракети у напрямку Києва знищено на підльоті до столиці, жертв та руйнувань не фіксували, повідомили у п'ятницю у КМВА, пише УНН.

Після тривалої паузи у 79 днів, ворог поновив удари крилатими ракетами з бортів стратегічної авіації Ту-95МС. (...) Але жодна ворожа ціль не досягнула міста. Силами та засобами ППО усі ракети, які летіли у напрямку Києва, були знищені ще на підльоті до столиці. Інформація щодо жертв та руйнувань відсутня

- сказав начальник КМВА Сергій Попко.

Деталі

Зі слів голови КМВА, попередньо, близько 10-ти бомбардувальників-ракетоносців випустили крилаті ракети типу Х-101/555/55 з району міста енгельс, саратовської області. Повітряна тривога в столиці тривала майже 2 години. Офіційна інформація про кількість та типи збитих повітряних цілей опублікують Повітряні сили ЗСУ після узагальнення даних.

"Як ви бачите, ворог дочекався свого часу і почав знову застосовувати стратегічну авіацію для атак на мирні міста. Тому бережіть себе та рідних, не нехтуйте сигналами повітряної тривоги. Ми витримали численні ракетні удари минулої зими і вірю, що разом здолаємо будь-які інші виклики!" - наголосив Попко.

Нагадаємо

У КМВА заявили про роботу ППО на околицях Києва сьогодні вранці.

Юлія Шрамко

Війна

Популярні

Новини по темі

Генштаб: кількість знищених окупантів перевищила 337 тисяч

 • 59856 переглядiв

На Київщині працює ППО

 • 125560 переглядiв