uryad-zavershiv-audit-vsikh-shakht-derzhavnogo-znachennya-goncharuk

Уряд завершив аудит всіх шахт державного значення – Гончарук

 • 16168 переглядiв

КИЇВ. 7 лютого. УНН. Уряд провів аудит всіх шахт державного значення. Наразі оцінюється економічна доцільність кожної з них. Про це заявив на годині запитань до уряду у Раді Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук, передає кореспондент УНН.

"Зараз ми провели аудит всіх шахт державного значення. Їх 34, якщо я не помиляюся. По кожній із них ми зараз оцінюємо економічну ситуацію. Ті шахти, там де є економічна доцільність, там де вони теоретично можуть конкурувати, ми будемо підтримувати настільки це можливо", - зазначив Гончарук.

За його словами, є шахти, які через безвідповідальне хазяйнування доведені до ручки і підняти їх економічної спроможності в уряду немає.

"Ми будемо шукати можливість, щоб кожна людина, яка там зараз працює, не залишилася на вулиці. Не переживайте, ми подбаємо про шахтарів і про їх сім’ї. Ми знайдемо можливість для кожного з них забезпечити майбутнє", - сказав Гончарук.

Нагадаємо, міністр енергетики та захисту довкілля Олексій Оржель заявив, що на забезпечення оплати праці шахтарів та внесення платежів, пов'язаних з виплатою заробітної плати, буде здійснено ще один перерахунок.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    ВАКС переніс розгляд справи Насірова

     • 11282 переглядiв

    На Київщині затримали банду розбійників із Грузії

     • 25120 переглядiв