ukenru
uryad-sogodni-viznachit-pravoviy-status-naukovikh-parkiv-i-zrobit-krok-do-vprovadzhennya-5g

Уряд сьогодні визначить правовий статус наукових парків і зробить крок до впровадження 5G

 • 11403 переглядiв

КИЇВ. 30 вересня. УНН. Кабінет міністрів сьогодні планує погодити законопроект щодо активізації діяльності наукових парків, а також план заходів щодо підвищення якості послуг мобільного зв’язку на 2020-2022 роки. Про це на засіданні уряду сказав Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, передає кореспондент УНН.

"Також ми плануємо погодити законопроект щодо активізації діяльності наукових парків, щоб вони повноцінно запрацювали та стали майданчиком для інноваційних розробок. Пропонуємо чітко визначити правовий статус наукових парків, а також зробити так, аби вони позбулись зайвих бюрократичних перепон у своєму функціонуванні", - сказав Шмигаль.

На його думку, уявити організацію освітнього чи наукового процесу неможливо без якісного і доступного інтернету.

"Сьогодні за поданням нацкомісії, що здійснює регулювання у сфері зв’язку та інформатизації, затвердимо план заходів щодо підвищення якості послуг мобільного зв’язку на 2020-2022 роки. Мова йде про імплементацію європейських підходів щодо якості зв'язку та електронних комунікаційних послуг. Частиною цього плану стануть і положення, які дозволять в подальшому впроваджувати в Україні технологію 5G", - додав Прем’єр.

Раніше повідомлялося, що Кабмін сьогодні планує оголосити конкурс на ескіз великого Державного Герба.

Українські Національні Новини

Політика