ukenru
uryad-sogodni-planuye-zminiti-poryadok-nadannya-dozvoliv-na-koristuvannya-nadrami

Уряд сьогодні планує змінити порядок надання дозволів на користування надрами

 • 13686 переглядiв

КИЇВ. 19 лютого. УНН. Кабінет міністрів України планує на сьогоднішньому засіданні розглянути низку законопроектів, зокрема, про внесення змін до ЗУ "Про правовий режим воєнного стану" та ЗУ "Про ринок електричної енергії". Також планується розгляд проектів постанов, зокрема, про змін у порядку надання спеціальних дозволів на користування надрами. Про це повідомляє УНН із посиланням на сьогоднішній порядок денний уряду.

Так, урядовці планують розглянути проекти законів, зокрема, про внесення змін до ЗУ "Про правовий режим воєнного стану" та ЗУ "Про ринок електричної енергії". Також передбачається розгляд проектів указів Президента України, зокрема, про призначення стипендій для видатних спортсменів України з олімпійських видів спорту та їх тренерів.

Окрім того, уряд планує розглянути проекти постанов про надання субвенції місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій, про внесення змін до порядку надання спеціальних дозволів на користування надрами, а також про внесення змін до порядку використання коштів на будівництво "Охматдиту" та затвердження положення про Офіс фінансового контролю.

Також планується розгляд проектів розпоряджень Кабміну, зокрема, про призначення головного прикордонного Уповноваженого України та його заступника, про визначення державного підприємства “Медичні закупівлі України” централізованою закупівельною організацією та про затвердження плану заходів на 2020 рік з реалізації Стратегії подолання бідності.

Нагадаємо, Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук повідомляв, що в Україні у лютому стартують 12 аукціонів з продажу дозволів на надрокористування на нафтогазових ділянках.

Українські Національні Новини

Політика