ukenru
uryad-protyagom-semi-dniv-virishit-pitannya-defitsitu-palnogo-priynyato-zmini-do-derzhregulyuvannya-tsin

Уряд протягом семи днів вирішить питання дефіциту пального: прийнято зміни до держрегулювання цін

 • 174447 переглядiв

КИЇВ. 29 квітня. УНН. Кабінет Міністрів України під час засідання прийняв до державного регулювання цін на нафтопродукти, які дозволять протягом 7 днів вирішити питання дефіциту пального на АЗС. Про це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль, пише УНН.

Цитата

“Сьогодні приймаємо зміни до державного регулювання цін на нафтопродукти, які дозволять протягом 7 днів вирішити питання дефіциту пального на АЗС. Попрошу профільних міністрів детально прокомунікувати це рішення із суспільством”, – наголосив Шмигаль.

Деталі

За словами прем’єр-міністра, останній тиждень фіксуються певні труднощі та проблеми з пальним. Основна причина — знищення ворогом частини нашої інфраструктури, в тому числі зупинка Кременчуцького нафтопереробного заводу.

Міністерство економіки та Міністерство енергетики проводять постійні консультації з паливними компаніями, аби цю проблему вирішити.

Додамо

Перший віце-прем'єр-міністр - міністр економіки України Юлія Свириденко повідомила, що очікується незначне подорожчання нафтопродуктів не дивлячись на те, що дефіцит пального в Україні у найближчі 7 днів буде ліквідовано.

Тим часом, на столичних заправках спостерігається дефіцит пального - люди стоять у кілометрових чергах.

Українські Національні Новини

Суспільство