ukenru
uryad-priznachiv-goliv-derzhkino-ta-derzhagentstva-sportu-nardep

Уряд призначив голів Держкіно та Держагентства спорту - нардеп

 • 28583 переглядiв

КИЇВ. 19 лютого. УНН. Кабінет Міністрів України на сьогоднішньому засіданні погодив призначення голови Державного агентсва з питань кіно, очільників Державного агентства спорту та Державного агенства з питань мистецтв, а також низку заступників. Про це повідомив народний депутат Олексій Гончаренко у своєму Telegram-каналі, передає УНН.

"Кудерчук Марина Миколаївна призначена головою Державного агентсва з питань кіно. Левчук Сергій Андрійович - головою Державного агентства спорту. Григоренко Галина Володимирівна - головою Державного агенства з питань мистецтв. Россошанська Ольга Валентинівна - головою Державного агенства з питань мистецької освіти", - написав нардеп.

З його слів, Пономаренко Олександр Вікторович був призначений тимчасово в.о. генерального директора Державного авіаційного підприємства "Україна".

Першим заступником голови Фонду державного майна було призначено депутата у місті Києві від "Самопомічі" Леоніда Антоненка, написав Гончаренко, а першим заступником голови Державної служби безпечності харчових продуктів призначили Владиславу Хижняк.

"Шпак Аліна Володимирівна звільнена з посади першого заступника голови Українського інституту національної пам'яті", - повідомив також депутат.

Як повідомлялося в УНН, колишнім головою Держкіно був Пилип Іллєнко, якого звільнили 21 серпня.

Українські Національні Новини

Політика