ukenru
uryad-planuye-vidiliti-blizko-550-mln-grn-na-zakhist-vid-covid-19-u-shkolakh

Уряд планує виділити близько 550 млн грн на “захист” від COVID-19 у школах

 • 11035 переглядiв

КИЇВ. 21 жовтня. УНН. Прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що уряд сьогодні затвердить пропозицію Міністерства освіти і науки виділити додатково 540 млн грн для формування безпечного простору в школах і закупівлі протиепідемічних засобів. Про це він сказав під час засідання уряду, передає кореспондент УНН.

“На порядку денному у нас ще одне рішення, яке стосується безпеки наших дітей у закладах освіти. Місцева влада мала всі необхідні ресурси, аби діти почали навчальний процес в безпечних умовах. Аби були антисептики, маски, та додатково оброблялися приміщення. Сьогодні ми затвердим пропозицію Міністерства освіти, згідно з якою будуть виділені додатково 540 млн грн саме для формування безпечного простору в наших школах. Для того, аби в кожній школі дійсно були дезінфектори, а не формально це правило існувало на папері. На наступний рік в бюджеті ми, до речі, пропонуємо виділити 1 млрд грн на протиепідемічні заходи саме в наших школах”, - сказав Денис Шмигаль.

Нагадаємо, Харківським школам виділили понад 830 тис. грн на "захист" від коронавірусу, для запорізьких шкіл виділили понад 1,6 млн грн на придбання антисептиків, а для шкіл Львова виділили понад 15 млн грн на закупівлю ЗІЗ та дезінфекторів.

Українські Національні Новини

Політика