ukenru
uryad-ne-mozhe-buti-stabilnim-zelenskiy

Уряд не може бути стабільним - Зеленський

 • 10266 переглядiв

КИЇВ. 20 травня. УНН. Уряд не може бути стабільним – того чи іншого міністра будуть змінювати стільки, скільки буде необхідно. Про це сказав Президент України Володимир Зеленський під час пресконференції у середу, передає кореспондент УНН.

"Як зробити, щоб уряд був стабільним? Ніяк. У світі стабільності нема, криза у світі є. Як зробити, якщо ви спіймали якогось з міністрів, коли він про щось з кимось домовлявся чи дав якесь крісло "не знаю за що"? Ніяк. Піймали – звільнять, і нічого не зробиш, поки не буде повне очищення цих людей, яким ви можете довіряти", - сказав Президент.

З його слів, це внутрішня кадрова політика.

"А ззовні – ви знаєте різницю між монобільшістю і коаліційним урядом декількох партій? У тому, що партії домовляються – це мої, ти їх не чіпаєш, то – мої. Тому ви бачите прекрасний, стабільний уряд, що не був десятки років незалежної країни. Що таке стабільний уряд? Нам потрібний чесний уряд, і ми це будемо робити. Скільки потрібно часу, скільки потрібно - будемо змінювати того чи іншого міністра – будемо змінювати. Іншого виходу нема", - додав Зеленський.

Як повідомлялося раніше в УНН, Зеленський назвав мера Черкас бандитом.

Українські Національні Новини

Політика