uriad-vydilyv-ponad-90-mln-hrn-u-ramkakh-prohramy-vlasna-sprava-naibilshe-mikrohrantiv-do-250-tys-hrn-ale-veterany-mozhut-otrymaty-do-1-mln-hrn

Уряд виділив понад 90 млн грн у рамках програми "Власна справа": найбільше - мікрогрантів до 250 тис. грн, але ветерани можуть отримати до 1 млн грн

 • 26108 переглядiв

Уряд України виділив 91,2 млн грн 378 переможцям програми "Власна справа"; мікрогранти в основному складають до 250 тис. грн, а для ветеранів - до 1 млн грн.

Згідно з інформацією Міністерства економіки України, 378 переможцям грантової програми "Власна справа" передано 91,2 млн грн, передає УНН.

Деталі

Як вказується,

  • 354 українця отримали на відкриття або розвиток власного бізнесу 82 млн грн;
  • Також 24 українця за ветеранським компонентом отримали 9,2 млн грн.

Найбільш затребуваними серед українців є мікрогранти до 250 тис. грн.

У відомстві зауважують, що ветерани, ветеранки, другий з їхнього подружжя можуть отримати значно більший грант на розвиток бізнесу - до 1 млн грн.

В наступному році доплати військовим залишаться на рівні 2023 - Міноборони

Подати заявку на гранти можна через портал Дія, за посиланням.  

Доповнення

 Загалом від початку дії програми "Власна справа" понад 10 тисяч українців вже отримали 2,4 млрд грн грантів на власний бізнес, повідомляє Мінекономіки.

Нагадаємо

УНН повідомляв, що Кабінет Міністрів збільшив строки і розміри надання роботодавцям компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб та внутрішньо переміщених осіб з інвалідністю.

Ігор Тележніков

Економіка

    Популярні

    Новини по темі