uriad-vydilyv-dodatkovi-maizhe-7-mlrd-hryven-na-prohramu-ievidnovlennia

Уряд виділив додаткові майже 7 млрд гривень на програму "єВідновлення"

 • 21635 переглядiв

Кабінет Міністрів виділив 6,8 млрд грн на програму "е-Відновлення", з яких 2,4 млрд грн - на ремонт житла та 4,4 млрд грн - на фінансування житлових сертифікатів для 3 000 громадян.

Кабінет міністрів виділив 6,8 млрд гривень на програму "єВідновлення", з яких - 2,4 млрд гривень направлять на ремонти житла, а 4,4 млрд гривень - на фінансування житлових сертифікатів. Про це під час засідання уряду заявив премʼєр-міністр Денис Шмигаль, передає УНН

Деталі 

Сьогодні ухвалюємо рішення про направлення додаткових 6,8 млрд гривень на цю програму (єВідновлення - ред.). З цих коштів 2,4 млрд гривень будуть спрямовані на ремонти житла українців. Це і дрібні, і середні, і капітальні ремонти

- сказав Шмигаль.

Він додав, що ще 4,4 млрд гривень Кабмін направить на фінансування житлових сертифікатів для 3 тис. громадян. 

Доповнення

Представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук уточнив, що Кабмін виділив 4 млрд 436 млн 300 тис. гривень, які надходять відповідно до Рамкової угоди про позику між Україною та Банком розвитку Ради Європи для надання компенсації за знищені обʼєкти нерухомого майна. 

Нагадаємо 

У травні завдяки програмі "єВідновлення" понад 57 тисяч українців отримали більш ніж 11 млрд гривень на ремонти та купівлю житла, при цьому 2800 родин вже придбали оселі. Для продовження програми з Фонду ліквідації наслідків збройної агресії виділено понад 428 млн гривень. 

Популярні

Новини по темі

Спека в столиці може тривати до 17 липня

 • 51222 переглядiв