uriad-shvetsii-planuie-nadaty-ukraini-zymovyi-paket-dopomohy-dlia-pidtrymky-infrastruktury-kristersson

Уряд Швеції планує надати Україні зимовий пакет допомоги для підтримки інфраструктури - Крістерссон

 • 28766 переглядiв

Прем'єр-міністр Швеції Ульф Крістерссон оголосив про плани щодо зимового пакету допомоги для підтримки цивільної інфраструктури України у критичний час. На спільній прес-конференції з президентом Зеленським Крістерссон наголосив на майбутньому України в ЄС.

Прем’єр міністр Швеції Ульф Крістерссон під час спільної пресконференції з президентом України Володимиром Зеленським повідомив, що шведський уряд планує затвердити зимовий пакет допомоги для підтримки цивільної інфраструктури України, передає кореспондент УНН.

Деталі

На даний момент ситуація дуже серйозна. Це критичний час як для коротко та довгострокової підтримки Україні. На короткий термін необхідна та допомога, яка буде потрібна на зиму. І шведський уряд погодить зимовий пакет для вашого цивільного сектору. І на довгострокову перспективу ми також підтримаємо Україну

- сказав Ульф Крістерссон.

Прем’єр Швеції додав, що завтра також Європейська рада обговорюватиме бюджет ЄС та розширення Європейського Союзу.

Питання України буде для нас найважливішим на завтрашньому і п'ятничному засіданні. І важливо наголосити на тому, що майбутнє України - в Європейському Союзі

- додав Крістерссон.

Нагадаємо

Прем’єр міністр Норвегії Йонас Гар Стере під час спільної пресконференції з президентом України Володимиром Зеленським оголосив про додаткову допомогу Україні.

Павло Башинський

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Україна отримає 8 мільярдів євро та літаки F-16 від Данії

     • 104520 переглядiв