uprodovzh-doby-na-fronti-vidbulosia-74-boiovi-zitknennia-henshtab

Упродовж доби на фронті відбулося 74 бойові зіткнення – Генштаб

 • 36808 переглядiв

Протягом минулої доби відбулося 74 бойових зіткнень. Загалом за минулу добу ворог завдав 36 ракетних та 55 авіаційних ударів, здійснив 150 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Про це повідомив у ранковому зведенні Генштаб, передає УНН.

Деталі

На Куп’янському напрямку ворог, за підтримки авіації, здійснив 2 безуспішних штурми позицій Сил оборони в районі населеного пункту Синьківка Харківської області.

На Лиманському напрямку нашими воїнами відбито 11 атак противника в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області та Терни, Спірне, Веселе, Роздолівка Донецької області.

На Бахмутському напрямку нашими захисниками відбито 15 атак противника в районах населених пунктів Богданівка, Іванівське, Кліщіївка, Андріївка Донецької області.

На Авдіївському напрямку нашими захисниками відбито 5 атак ворога в районах населених пунктів Бердичі, Семенівка, Тоненьке, Первомайське Донецької області.

На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах Красногорівка, Новомихайлівка, Водяне, Урожайне, де ворог, за підтримки авіації, 25 разів намагався прорвати оборону наших військ.

На Оріхівському напрямку ворог 8 разів, за підтримки авіації, атакував позиції наших захисників в районах населених пунктів Старомайорське Донецької області та Роботине Запорізької області.

На Херсонському напрямку ворог наступальних (штурмових) дій не вів.

Сили оборони завдали 9 авіаударів по ворогу за добу – Генштаб22.03.24, 07:34

Популярні

Новини по темі

Сили оборони завдали 9 авіаударів по ворогу за добу – Генштаб

 • 40589 переглядiв

Наслідки атаки на Хмельницький: є загиблі й травмовані

 • 89502 переглядiв

У Запоріжжі зруйновано 7 будинків, ще 35 – пошкоджені

 • 114229 переглядiв

Запорізька АЕС на межі блекауту

 • 102519 переглядiв

У Кривому Розі вводять графіки аварійних відключень

 • 48924 переглядiв