unilever-ne-zaperechuvatime-prizovu-svoyikh-spivrobitnikiv-do-rosiyskoyi-armiyi

Unilever не заперечуватиме призову своїх співробітників до російської армії

 • 316897 переглядiв

КИЇВ. 24 липня. УНН. Англо-голландська компанія Unilever, яка широко представлена у світі на ринках продуктів харчування і товарів побутової хімії, заявила, що дотримуватиметься законодавства росії про призов, якщо її російських співробітників призвуть до армії, пише BBC, передає УНН.

Деталі

 У відповіді на запит групи B4Ukraine, яка агітує компанії припинити свою діяльність в росії, директор Unilever з бізнес-операцій та ланцюжка поставок Реджинальдо Еккліссато написав, що "ми знаємо про закон, який вимагає від будь-якої компанії, що працює в рф, дозволу на призов співробітників, якщо їх призвуть. Ми завжди дотримуємося всіх законів країн, в яких працюємо", повідомляє BBC.

При цьому Unilever заявила, що "засуджує війну в Україні".

"Ми хотіли б повторити, що Unilever абсолютно засуджує війну в Україні як жорстокий, безглуздий акт російської держави, і ми продовжуємо приєднуватися до міжнародної спільноти в закликах до стабільності і миру в регіоні", – йдеться у відповіді компанії.

Водночас компанія заявила, що продовжує працювати в росії, оскільки "вихід не є простим", а також "щоб уникнути ризику того, що бізнес опиниться в руках російської держави, прямо чи опосередковано, та щоби допомогти захистити наших людей".

Крім того,  листі до B4Ukraine Unilever повідомила, що у 2022 році сплатила до російського бюджету 3,8 млрд рублів податків. 

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    В Еквадорі мера міста вбили під час жорстокого нападу

     • 222433 переглядiв

    москву атакували БПЛА: є влучання - росЗМІ

     • 318720 переглядiв

    Канада бореться з наслідками руйнівних повеней

     • 286631 переглядiв