unaslidok-obstrilu-rf-u-mikolayivskiy-oblasti-poraneno-dvokh-pidlitkiv-prokuratura-rozpochala-rozsliduvannya

Унаслідок обстрілу рф у Миколаївській області поранено двох підлітків: прокуратура розпочала розслідування

 • 193071 переглядiв

КИЇВ. 8 серпня. УНН. Унаслідок російського обстрілу населеного пункту у Миколаївській області два підлітки отримали мінно-вибухові поранення. Розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, інформує УНН з посиланням на Telegram Офісу Генпрокурора.

Цитата

"8 серпня близько 12.00 год військовослужбовці зс рф обстріляли населений пункт Куцурубської територіальної громади Миколаївського району Миколаївської області. Внаслідок обстрілів двоє хлопців, 13-ти та 16-ти років, отримали мінно-вибухові поранення", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Поранених доставили до лікарні. Крім цього, унаслідок обстрілу пошкоджені житлові будинки та транспортні засоби місцевих жителів. Зазначається, що на місці події працюють прокурори, слідчі СБУ та поліції, криміналісти та вибухотехніки ГУ Нацполіції в області.

За процесуального керівництва Миколаївської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Досудове розслідування здійснюється УСБУ в Миколаївській області.

Нагадаємо

Офіс Генпрокурора повідомив, що унаслідок обстрілу російською армією населених пунктів Донецької області загинув чоловік 45 років, ще 6-ро людей поранені. Розпочато досудове розслідування.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    4 ворожих коригувальники отримали тюремні строки - СБУ

     • 264442 переглядiв