umierov-zustrivsia-z-poslom-velykoi-brytanii-shcho-vidomo

Умєров зустрівся з послом Великої Британії: що відомо

 • 35665 переглядiв

Міністр оборони України Умеров зустрівся з послом Великої Британії Харрісом, подякувавши за підтримку Великої Британії та обговоривши питання військового співробітництва та прозорості закупівель. Умеров представив двох своїх заступників, які займатимуться питаннями управління озброєнням і технікою.

Міністр оборони України Рустем Умєров провів зустріч з Послом Великої Британії в Україні Мартіном Гаррісом і привітав його з призначенням на посаду, передає УНН із посиланням на Міноборони.

Деталі

Рустем Умєров подякував Мартіну Гаррісу за надану Великою Британією допомогу Україні.

Також міністр оборони познайомив британського посла з одним зі своїх заступників – генерал-лейтенантом Іваном Гаврилюком, сферою відповідальності якого є розвиток нового озброєння і військових стандартів. Окрім того, Рустем Умєров поінформував посла, що у п’ятницю був призначений новий заступник Віталій Половенко, який відповідатиме за отримання і підтримку обладнання у тилу.

Міністр наголосив, що всі закупівлі мають бути прозорими, усе постачання має проходити безперервно, однак якщо "якась компанія чи посадовець будуть при цьому скомпрометованими, то їх слід усунути".

Раніше

Кабінет Міністрів України призначив Віталія Половенка заступником Міністра оборони України 1 грудня.

Антоніна Туманова

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Умєров зустрівся з послом Великої Британії: що відомо

     • 35665 переглядiв

    Атака рф на Херсонщині: поранено 70-річну жінку

     • 39169 переглядiв

    Херсон під обстрілом окупантів: у місті лунають вибухи

     • 44455 переглядiв