umierov-obhovoryv-oboronni-potreby-ukrainy-z-zastupnykom-nachalnyka-shtabu-oborony-velykoi-brytanii

Умєров обговорив оборонні потреби України з заступником начальника Штабу оборони Великої Британії

 • 27073 переглядiв

Міністр оборони України Рустем Умєров провів зустріч із заступником начальника Штабу оборони Великої Британії. Обговорювалися оборонні потреби України та важливість далекобійного озброєння для захисту від російських авіаударів.

У четвер, 22 серпня, міністр оборони України Рустем Умєров обговорив потреби України з заступником начальника Штабу оборони Великої Британії Харві Смітом. Про це заявили у Міністерстві оборони України, передає УНН.

Деталі

Сьогодні мав важливу зустріч у Києві із заступником начальника Штабу оборони Великої Британії зі стратегій та воєнних операцій Харві Смітом. Основна тема зустрічі — оборонні потреби України

- заявив Умєров. 

Міністр наголосив, що Британія була і залишається одним із ключових і найрішучіших союзників України у боротьбі з російською агресією.

Для нас критично важливо не допустити накопичення ворожих сил поблизу нашої території. Не менш важливо — мати можливість знищувати військові цілі в тилу рф далекобійним західним озброєнням. Це — чи не єдиний шлях убезпечити наших людей від КАБів та інших руйнівних авіаударів ворога

- пояснює глава Міноборони. 

Він також підкреслив, що світ отримав достатньо доказів того, що росія розуміє тільки силу. Він закликав партнерів продемонструвати рішучість і наявність такої сили, яка зупинить агресора.

Нагадаємо

Високий представник ЄС з питань зовнішньої політики та політики безпеки Жозеп Боррель закликав міжнародних партнерів зняти обмеження з використання їхньої зброї для ударів по рф.

Володимир Омельченко

Війна

    Популярні

    Новини по темі