umierov-anonsuvav-domovlenosti-iz-turechynnoiu-shchodo-oboronnoi-spivpratsi

Умєров анонсував домовленості із Туречинною щодо оборонної співпраці

 • 18002 переглядiв

Міністр оборони України Рустем Умєров повідомив про конкретні домовленості з Туреччиною щодо оборонної співпраці. Під час переговорів особлива увага приділена безпеці в Чорноморському регіоні та проєкту побудови корветів для України.

Міністр оборони Рустем Умєров після зустрічі зі своїм турецьким колегою Яшаром Гюлером заявив про конкретні домовленості щодо оборонної співпраці між країнами. Про це УНН повідомляє із посиланням на допис Умєрова у Facebook.

Довга та продуктивна зустріч. Обговорили низку питань щодо двосторонньої оборонної співпраці між нашими країнами. Маємо конкретні домовленості та результати

- заявив Умєров.

Особливу увагу приділили безпеці в Чорноморському регіоні. За словами Умєрова, розвиток спроможностей ВМС, забезпечення безпеки в українських морських просторах та в усьому Чорноморському регіоні - один з пріоритетів України.

Такоє Умєров подякував Яшару Гюлеру за підтримку проєкту з побудови корветів для України - "Гетьман Іван Виговський" та "Гетьман Іван Мазепа". Він вказав, що нові корвети значно посилять наш флот і нашу здатність захищати морські кордони в майбутньому.

У Туреччині спустили на воду другий український корвет 'Гетьман Виговський'01.08.24, 22:43

Популярні

Новини по темі

Рівень води у ставку-охолоджувачі ЗАЕС знижується - МАГАТЕ

 • 9664 переглядiв