ukenru
ukrspirt-otrimav-novogo-kerivnika

Укрспирт отримав нового керівника

 • 11574 переглядiв

КИЇВ. 24 жовтня. УНН. В уряді призначили виконувачем обов'язків голови ДП "Укрспирт" Сергія Блескуна. Про це за підсумками вчорашнього засідання Кабміну повідомив міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства Тимофій Милованов на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"Кадрові рішення. Укрспирт. Чинний виконуючий обов'язки припинив повноваження. Сергій Блескун призначений виконуючим обов'язки. Буде відкрито конкурс", - зазначив Милованов.

Також міністр повідомив, що з Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів за своїм бажанням пішов Володимир Лапа. "Я Володимира дуже поважаю і навіть пропонував в свій час стати заступником по одному з напрямків. Сподіваюсь, можливість попрацювати разом ще буде. Звільнено Жука Андрія з посади першого заступника голови служби. Буде вікрито конкурс. Тимчасова виконуюча обов'язки - Шевченко Ольга", - додав він.

"Аграрний фонд. Відсторонено голову Фонду Радченко. Буде відкрито конкурс. А фонд взагалі потрібно закрити. Агрогалузь знає правду", - розповів також Милованов.

Нагадаємо, 23 жовтня Президент Зеленський вніс до Верховної Ради проект закону щодо скасування державної монополії у спиртовій галузі.

Українські Національні Новини

Політика