ukenru
ukrayintsyam-nagadali-pro-vidachu-id-kartok-naperedodni-ta-u-den-drugogo-turu-viboriv

Українцям нагадали про видачу ID-карток напередодні та у день другого туру виборів

 • 9705 переглядiв

КИЇВ. 19 квітня. УНН. Українцям видаватимуть ID-картки напередодні та у день другого туру виборів. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Державної міграційної служби України.

"Державна міграційна служба України сприятиме тому, щоб громадяни України змогли реалізувати своє виборче право, маючи на руках паспорт громадянина України (ID-картку). Тому, з метою забезпечення видачі ID-карток, які доставлені до територіальних підрозділів Міграційної служби на території усієї України, у переддень та день другого туру виборів 20 та 21 квітня 2019 року буде організовано чергування працівників територіальних органів та підрозділів ДМС", - йдеться у повідомленні.

Також, за даними ДМС, працюватимуть центри обслуговування громадян "Паспортний сервіс".

Зазначається, що міграційна служба звернулася до ДП "Поліграфічний комбінат "Україна" з пропозицією розглянути можливість невідкладного виготовлення та персоналізації ID-карток для їх подальшої оперативної доставки до територіальних органів та підрозділів ДМС, як це було забезпечено під час першого туру виборів 31 березня.

Крім того, з метою своєчасного отримання ID-карток громадянами України, Міграційна служба звернулася до Центрів надання адміністративних послуг з пропозицією розглянути можливість організації роботи з видачі паспортів напередодні та у день проведення повторного голосування на чергових виборах Президента України.

За наявною у Міграційної служби інформацією, більшість ЦНАП підтвердили наміри щодо роботи з видачі документів у день голосування.

Раніше УНН повідомляв, що українцям видаватимуть ID-картки у день другого туру виборів

Нагадаємо, 21 квітня паспорти у Києві видаватимуть до вечора.

Українські Національні Новини

Політика