ukenru
ukrayinsko-nimetskiy-gumanitarniy-fond-peredav-kharchovi-nabori-v-rozbombleniy-pritulok-dlya-tvarin-pid-kiyevom

Українсько-німецький гуманітарний фонд передав харчові набори в розбомблений притулок для тварин під Києвом

 • 139018 переглядiв

КИЇВ. 8 червня. УНН. Притулок для тварин «Бест Френдс», що знаходиться в Макарові Київської області, отримав десяток харчових наборів для своїх співробітників, передає кореспондент УНН.

Деталі

Українсько-німецький гуманітарний фонд передав 10 коробок з харчовими наборами співробітникам притулку для тварин «Бест Френдс», що на початку війни фактично був зруйнований влучанням снарядів рашистів на його територію. В харчові набори увійшли продукти тривалого зберігання - бакалія, консервація, а також молочні продукти - масло, молоко тощо. Уся харчова провізія сформована з німецьких виробників.

Контекст

Унаслідок ворожого обстрілу в притулку згоріли вол’єри, господарчі приміщення, вагончики - житло працівників і загинуло кілька сотень собак та котів. Попри все, працівники та дирекція притулку постійно проживає там, щодня відновлюючи приміщення, та навіть приймає нових тварин, яких вивозять волонтери з-під ворожих обстрілів. Дізнавшись про історію «Бест Френдс», українсько-німецький гуманітарний фонд долучився з допомогою і передав туди харчову провізію.

Цитата

"Ми і до цих важких часів займалися цілком і повністю допомогою соціально-незабезпеченим верствам населення, а з початком російського вторгнення в Україну ми прийняли рішення повністю зосередитися на допомозі постраждалим саме від війни. Ми і надаємо гуманітарну допомогу, і надаємо тимчасове житло переселенцям, і навіть юридично супроводжуємо внутрішньо переміщених осіб, оскільки багато з них з собою не мають навіть паспорта. І коли Україна переможе та закінчаться ці страшні часи, ми продовжуватимемо допомогати нужденним. Людям ще довго потрібна буде наша підтримка, тому що багато хто з них, на жаль, втратили останнє від ворожої ракети. І все, що у них зараз є, - це надія на нас, а ми - сильні, хтось же має бути сильним. Тому зібрали всі свої ресурси в кулак і не полишаємо жодного з наших підопічних" - каже співзасновник фонду Артем Шамрай.

Додамо

Українсько-німецький гуманітарний фонд діє в Україні понад 10 років, його заснував український правозахисник Артем Шамрай спільно з партнером з Німеччини Райнером Ліндреном, що дає можливість фонду отримувати і передавати потребуючим якісну гуманітарну допомогу з Європи.

Українські Національні Новини

Суспільство