ukenru
ukrayinskiy-klub-probivsya-do-1-8-finalu-ligi-chempioniv-z-futzalu

Український клуб пробився до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів з футзалу

 • 19108 переглядiв

КИЇВ. 17 січня. УНН. В 1/16 фіналу футзальної Ліги чемпіонів УЄФА представник України, херсонський "Продексім" здобув упевнену перемогу над північномакедонським "Шкупі-1927", інформує УНН з посиланням на сайт УАФ.

Згідно з результатами жеребкування "Продексіму" випало зустрітися із суперником із Північної Македонії. Українці проводили одноматчеву дуель на своєму полі, на паркеті запорізького Палацу спорту "Юність".

Господарі дуже швидко організували собі комфортну перевагу після голів Зварича та Білоцерківця. Невдовзі міг збільшити відрив "Продексіму" Роса, але влучив у каркас воріт. Він же не зумів реалізувати пенальті на 30-й хвилині.

Під кінець зустрічі "Шкупі-1927" розмочив рахунок у результаті автоголу Клаудіньо, на що своїм другим голом одразу ж відповів Білоцерківець. До кінця матчу встиг виправити свою помилку й сам Клаудіньо, а на останній хвилині нарешті відзначився й Роса.
Таким чином, херсонці продемонстрували свій клас і без особливих проблем пробилися до 1/8 фіналу турніру.

Додамо, що до наступної стадії вже також пробилися "Барселона", "Мовістар Інтер", "Кайрат", "Актобе", "Юнайтед Галаті", "Спортінг", "КПРФ", "Добовец".

Українські Національні Новини

Спорт