ukrayinski-zakhisniki-vidpratsyuvali-po-perepravi-rashistiv-bilya-kakhovskogo-mostu

Українські захисники відпрацювали по переправі рашистів біля Каховського мосту

 • 95937 переглядiв

КИЇВ. 5 вересня. УНН. Українські військові відпрацювали по понтонній переправі рашистів у районі Каховського мосту та завдали ударів по двох ворожих складах боєприпасів під Херсоном, повідомляє ОК "Південь" Збройних сил України, пише УНН.

Цитата

"Нашими ракетно-артилерійськими підрозділами вогневі завдання виконувалися по понтонній переправі в районі Каховського мосту, по логістичних та управлінських об'єктах окупаційних військ", - йдеться у повідомленні ОК "Південь" у Facebook.

Деталі

Як повідомляється, підтверджені втрати ворога становлять:

  • 28 рашистів, 
  • 2 гаубиці 152-го калібру "Мста-Б" і "Мста-С",
  • 3 одиниці авто-бронетехніки,
  • 2 склади боєприпасів у Херсонському районі.

"Обстановка в операційній зоні півдня України напружена і динамічна. Противник веде оборонні бої, здійснює обстріли населених пунктів як вздовж лінії зіткнення, так і в наших тилових районах", - зазначають у командуванні.

Так, в ОК "Південь" уточнили, що по Миколаєву вночі ворог випустив 3 ракети із ЗРК "С-300" по об'єктах промислової інфраструктури. Пошкоджено адмінбудівлі та житлові будинки поблизу підприємства. Без людських втрат.

Також, за повідомленням, Миколаївщину атакував крилатою ракетою Х-59 ворожий винищувач, але ППО її знищила.

При цьому для коригування вогню окупанти активізують повітряну розвідку. Зокрема, у районі Високопілля двічі за ніч були виявлені і знищені два безпілотні літальні шпигуни типу "Орлан-10", зауважили в ОК "Південь".

Доповнення

Втрати російських окупантів, з початку повномасштабного вторгнення рф, в Україні сягнули вже близько 49,8 тис. осіб, 2068 танків та сотень одиниць військової техніки.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі