ukenru
ukrayinski-yuniorki-stali-sribnimi-prizerkami-chye-z-sinkhronnogo-plavannya

Українські юніорки стали срібними призерками ЧЄ з синхронного плавання

 • 14084 переглядiв

КИЇВ. 26 червня. УНН. В Белграді завершився юніорський чемпіонат Європи з синхронного плавання. Українські плавчині фінішували з чотирма срібними нагородами та посіли друге місце із загальним результатом 88,4000 бали, інформує УНН з посиланням на Федерацію синхронного плавання України.

Перше "срібло" до медальної скарбнички приніс дует Олександра Коваленко — Марта Федіна. Виступ українок судді оцінили в 87,5333 бали.

М.Федіна здобула титул віце-чемпіонки у сольній програмі з результатом 87,3333.

У командних змаганнях наші співвітчизниці двічі підіймалися на другу сходинку п'єдесталу.

Срібний виступ Марти Фєдіної, Олександри Коваленко, Олександри Бурдової, Вероніки Гришко, Софії Стулєнкової, Катерини Стулєнкової, Анни Носової, Валерії Бережної, Мар'яни Сєрікової та Дарини Корнєєвої у змаганнях комбінованих груп оцінили на 88,6 бали.

Групові вправи у виконанні Марти Фєдіної, Олександри Коваленко, Олександри Бурдової, Вероніки Гришко, Софії Стулєнкової, Анни Носової, Валерії Бережної, Мар'яни Сєрікової отримали 88,4 бали.

Додамо, що у медальному заліку Україна фінішувала на другій сходинці. Перше місце з чотирма золотими нагородами у команди Росії. Іспанки з трьома бронзовими медалям на третій сходинці, а ось Італія завдяки Енріке Пікколі, котра виборола "бронзу" у соло, посіла четверте місце у медальному заліку.

Як повідомляв УНН, українки виграли 6 золотих медалей у світовому етапі з синхронного плавання.

Українські Національні Новини

Спорт