ukenru
ukrayinski-voyini-znischili-pidrozdil-vagnerivtsiv-na-donbasi-okupanti-boyatsya-yti-v-biy-perekhoplennya-sbu

Українські воїни знищили підрозділ "вагнерівців" на Донбасі - окупанти бояться йти в бій: перехоплення СБУ

 • 191456 переглядiв

КИЇВ. 31 травня. УНН. Українські воїни знищили підрозділ "вагнерівців" на Донбасі, після чого російські окупанти взагалі бояться йти в бій, йдеться у черговому перехопленні розмови загарбника, оприлюдненому СБУ, пише УНН.

Цитата

"Українські захисники знищили великий підрозділ «вагнерівців» на Донбасі. Після ліквідації ЗСУ такої елітної частини «рядові» російські окупанти тепер взагалі бояться воювати", - вказали у СБУ.

Деталі

У спецслужбі оприлюднили і відповідну нову телефонну розмову загарбників, яку перехопили.

"Туда, где рубеж надо взять, туда ЧВК-шников вон сколько загнали… А толку них*я нет от этих ЧВК-шников! Там они, все полегли, эти ЧВК-шники. Это, бл*, спецназ, нах*й! Подготовленный, еб*ный в рот! Они все полегли. Ну не все, там остатки какие-то беcпонтовые остались. Я, х*й его знает, я больше вообще выходов не вижу из этой ситуации", – говорить окупант своїй дружині.

"Пошли они нах*й со своей армией", - радить йому жінка.

"Цілком слушна порада. І один зі способів піти з армії окупантів: подзвонити на гарячу телефонну лінію СБУ та здатися в полон. Номер телефону 2402 працює як для російських, так і для українських операторів", - зауважили у СБУ.

Доповнення

Окупанти імітують поранення, щоб повернутися додому.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП