ukrayinski-viyskovi-na-pivdni-schodnya-prosuvayutsya-na-sotni-metriv-natsgvardiya

Українські військові на півдні щодня просуваються на сотні метрів – Нацгвардія

 • 177917 переглядiв

КИЇВ. 20 липня. УНН. Українські військові на Мелітопольському напрямку «прогризають» оборону ворога, просуваючись щодня на сотні метрів, та не дають йому повертатися на втрачені позиції. Про це повідомив заступник директора департаменту планування застосування Головного управління Національної гвардії України полковник Микола Уршалович під час брифінгу, передає кореспондент УНН.

Деталі

Уршалович повідомив, що на Мелітопольському напрямку підрозділи 15-ї бригади оперативного призначення Нацгвардії спільно з підрозділами ЗСУ продовжують наступ.

Цитата

"У надважких умовах замінованої місцевості та вогневого впливу ворога... наші штурмові групи за підтримки танків та артилерії продовжують поступовий рух на південь та південний схід, витісняючи окупантів з української землі. Наші солдати і офіцери буквально прогризають оборону ворога… Щодня ми маємо просування на декілька сотень метрів. На досягнутих рубежах наші підрозділи закріплюються та не дають можливості противнику повернути втрачені позиції за допомогою контратак", - розповів Уршалович.

Доповнення

В Міноборони повідомляли раніше, що Сили оборони мають успіх на Мелітопольському та Бердянському напрямках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тактика випаленої землі на Бахмутському напрямку зараз грає проти росіян - Нацгвардія

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі